Publiserte artikler

Snart beachsesong

Kommende tirsdag er det klart for sesongens første sandvolleyballturnering i FIVBs tour-regi. Det er Kina som er vertskap for denne, en turnering i kategorien Open, en av totalt ni planlagte denne sesongen. Turneringen, Fuzhou Open, har et totalt premiebeløp på 75.000 dollar.

Turneringen er for både kvinner og menn, og to norske lag er påmeldt i år, begge herrelag. Det er Geir Eithun og Ivar Horrem, som er kvalifiserte til hovedrunden, og det er Henning Kjemperud Olsen og Jan Erik Moen, som er et av femti lag som må spille kvalifisering for å få en av de åtte ledige plassene i hovedrunden.

Mennenes kvalifisering spilles tirsdag med hovedrundestart onsdag. Kvinnene starter en dag senere. Mennenes finale spilles lørdag 25. april, kvinnenes dagen etter.

Du finner FIVBs hjemmeside for Fuzhou Open her.

Legg igjen en kommentar