Publiserte artikler

Golden set hos kvinnene også

Dynamo Krasnodar bidro til at begge CEV-cupene havnet i Russland. Foto: CEV

Heller ikke i kvinnenes finale i CEV-cupen falt avgjørelsen etter ordinær kamp. Dynamo Krasnodar hadde vunnet den første kampen i Russland med 3-0, men i Polen hadde ikke PGE Atom Trefl Sopot tenkt å gi seg uten sverdslag. Sopot vant det første settet foran 6.000 elleville polakker, før Krasnodar tok det neste og skapte neglebiting på tribunen. Hjemmelaget ga imidlertid valuta for inngangsbilletten og tok de to siste settene og kampen 3-1 (26-24, 18-25, 26-24, 25-22).

Men så var det slutt på det lystige. Krasnodar tok det «gylne settet» 15-10 og har skaffet seg god selvtillit foran klubb-VM, der de har fått wild card. Les mer og finn statistikk her.

Legg igjen en kommentar