Publiserte artikler

Doha Open

I dag starter en World Tour-sandvolleyballturnering bare for menn, Doha Open. Som navnet tilsier går den i Qatars hovedstad, og to norske lag er påmeldt, Øivind Hordvik-Geir Eithun og Stian Opsahl-Ole Bastian Nordstrand. Begge lagene må spille kvalifisering der i alt 17 lag var møtt til det tekniske møtet i dag. Med så få lag, betyr det at bare to lag må spille første kvalifiseringsrunde. Det nykomponerte laget Hordvik-Eithun, der vi vel må anta at den minste spilleren, Eithun, tar det grøvste av forsvarsarbeidet, er toppseedet i kvalifiseringen, og skal møte vinnerne av av denne kampen, Ahmed Tijan-Cherif Y fra Qatar og Haitham-Ahmed fra Oman, i andre runde. Vinner de denne kampen, er de inne i hovedrunden. Klokkeslettet for denne kampen er ikke klart ennå.

Opsahl-Nordstrand skal spille sin kamp i den kvalifiserende andre runden mot Court-Schumann fra Australia kl. 16:00 norsk tid. Du finner resultatene fra kvalifiseringen her. Laola1.tv viser kamper på to baner, sjekk her.

Legg igjen en kommentar