Publiserte artikler

Dansk mønsterforbund

Vi leser på det danske volleyballforbundets hjemmesider at det europeiske forbundet, CEV, har utpekt det danske volleyballforbundet, DVBF, som et kommende mønsterforbund. I den forbindelse skal DVBF på talerstolen når FIVBs kongress holdes i Cagliari på Sardinia 31. oktober – 1. november. Med FIVBs 220 medlemsland invitert, skal DVBF der presentere hva som skjer i dansk volleyball for tiden, blant annet med talentutvikling og satsingen på kidsvolley.

De skal også tale om hvordan det er å være et lite land som deltar i en stor og verdensomspennende idrettsgren, og konkret hvordan de samarbeidet med Polen i forbindelse med arrangementet av EM i 2013. Noen av grunnene til at CEV har utpekt DVBF som mønsterforbund er nemlig EM, samt at de har fått toppkarakterer for avviklingen av EM-kvalifiseringen i Slagelse, European League i Ikast og Roskilde samt Continental Cup i Odense.

Du kan lese meldingen fra DVBF her.

Kommentarer (1)