Publiserte artikler

Begge lagene til finale

Sunniva Helland-Hansen i angrep mot Danmark

God norsk blokking mot Sverige

Begge de norske lagene som deltar i NEVZA-mesterskapet i volleyball for spillere under 19 år, vant i går sine semifinaler og skal dermed spille finalene i dag. Jentene slo de tre siste års vinnere av mesterskapet, Danmark, i en thriller av en kamp med 3-2 (12-25, 25-22, 25-23, 19-25, 17-15), der første sett ikke akkurat ga antydning om at det skulle bli norsk seier. Finalemotstander blir Sverige, og kampen spilles kl. 13:00. De to lagene møttes i puljespillet og da vant Sverige ganske klart 3-0. Men med den stigning de norske jentene har hatt i spillet, er ingen ting avgjort. Litt om kampen på de danske nettsidene her.

Guttenes semifinale var mot Sverige, og etter at Norge tapte i puljespillet mot England, var det ikke akkurat ventet at Norge skulle sette vinnerne av den andre puljen på plass. Men det var nettopp det de gjorde. Med resultatet 3-1 (25-27, 25-16, 25-10, 25-19) er det klart for finale kl. 14:00 i dag. Du kan lese mer om kampen på de svenske nettsidene her.

Turneringens hjemmeside med linker til streaming av finalekampene finner du her.

Legg igjen en kommentar