Publiserte artikler

Supercup

Fornøyde supercupvinnere fra Belgorod.

Ikke bare Norge har startet sesongen denne helgen. Både i Polen og i Russland har de hatt relativ kort pause etter at mennenes VM var ferdigspilt, men i begge landene kjører de full serierunde. Vi er spent på om vi får se Andreas Takvam på banen for sin nye polske klubb, Effector Kielce, i dag. Han har spilt mye i oppkjøringen, men en skade gjør ham usikker i dagens kamp mot Czarni Radom, en kamp som starter kl. 17.

I Russland har de kombinert serieåpningen med oppgjøret mellom sist sesongs seriemestere og cupmesterne. Gårsdagens kamp mellom Belogorie Belgorod og Zenit Kazan gjaldt både som supercupfinale og første seriekamp for sesongen. For første gang noen sinne vant Belgorod supercupen, seierssifre ble 3-1 (25-21, 25-20, 21-25, 25-18) i Kazan. Med til historien hører at Kazan fikk sin nye cubaner Leon skadet i første sett. Det var ankelen som ble skadd, hvor mye vet vi ikke, men han ble kjørt til sykehus for sjekk.

I Spania har det også vært supercup. CAI Voleibol Teruel tok sin andre tittel på rad ved å slå Unicaja Almeria 3-0 (25-20, 25-22, 25-18).

Belgia har hatt supercup både for kvinnene og mennene. Noe overraskende for kvinnene, etter som landslaget fortsatt spiller i VM i Italia. Uansett, resultatene ble:
Menn: Knack Roeselare – Precura Antwerpen 3-1 (25-18, 25-19, 22-25, 25-12)
Kvinner: Asterix Kieldrecht – Richa Michelbeke 3-0 (25-21, 25-9, 25-19)

Kommentarer (4)

 

 1. are says:

  Ingen Takvam korkje på statistikkane eller på nettsida til Effector Kielce…?
  http://www.effectorkielce.com.pl/effector-kielce/skad.html

  Thumb up 0

 2. Ivar says:

  Måtte diverre stå over grunna skade

  Thumb up 0

 3. are says:

  Men han er heller ikkje ført opp på heimesidene til laget? Det er forøvrig ikkje den andre utlendingen Rozalin Penchev heller, så kanskje dei ikkje er så kjappe med å oppdatera …?
  Kva posisjon er han tiltenkt?

  Thumb up 0

 4. Ivar says:

  Laget på heimesidene er frå førre sesong.
  Andreas skal vere midtspelar

  Thumb up 0

Legg igjen en kommentar