Publiserte artikler

Randaberg forbereder seg

Slik presenteres Randaberg. Foto: Eirik Anda

Randabergs to eliteserielag er for tiden i Danmark og deltar i det årvisse Elitestævnet i Middelfart. Kvinnene er kommet i finale, mens mennene spiller om plassene 5-8. Du finner infprmasjon på Randabergs og Middelfarts facebooksider her og her. Begge lagene ser ut til å gå en solid sesong i møte. Herrelaget har beholdt stammen fra forrige sesong. Som erstatter for Sigurd van Eyck Festøy har de fått en cubaner, Yasniel Vejerano, som virker som en spennende tilvekst med en rekkevidde på 364 cm. Kvinnelaget er som kjent en overføring fra UiS, og foreløpig er mange usikre på hvor de står. Men vi merker oss at de har fått en solid forsterkning i Hanne Haugen Aas, som er tilbake i Norge etter flere sesongers proffspill i Sveits og Tyskland.

Vi merker oss ellers en svært solid markedsføring i profesjonelt opplagte presentasjoner av klubben. I en video viser de bygda kombinert med volleyballspillende utøvere, se her. Og lagene i klubben blir også fortreffelig presentert, se herstående.

Legg igjen en kommentar