Publiserte artikler

Nye utfordringer for Norges menn

Ungarns attenårige talent Padar var til tider vanskelig å stoppe, men er ser det ut til at Mathias og Kristian har kontroll. Foto: FIVB

Etter at Norge i går ganske sensasjonelt vant sin pulje i første runde av kvalifiseringen til EM neste år, står laget foran nye utfordringer. Allerede kommende torsdag reiser laget til Tsjekkia for å spille tre nye kamper i andre runde av kvalifiseringen. I denne runden skal Norge møte de samme tre lagene to ganger, den førdte gangen i Tsjekkia, en uke senere i Madrid.

De tre andre lagene Norge skal møte, er alle ranket langt høyere enn Norge, nemlig Tsjekkia, Spania og Ukraina. Nordmennene har imidlertid ikke tenkt å gå inn i turneringene bare for å bli banket. Så godt som laget har fungert i Ungarn, vil det være en gjeng med stor selvtillit som stiller til første kamp i Tsjekkia fredag.

Andre utfordringer laget står overfor er å få ordnet fri for alle studenter i troppen som står foran eksamen og bachelors og masters, etter som avansementet kom relativt uventet og puljen Norge skal spille allerede starter kommende helg i motsetning til de andre puljene som starter en uke senere. Men alle spillerne ønsker å delta videre, så alle krefter settes inn på å finne løsninger.

Kommentarer (5)

 

 1. Raymond says:

  Hedr tror jeg vi har det beste landslaget på svært mange år, men det blir vanskelig å vinne de kommende kampene. Men med bra tro på seg selv er dette interessant. Lykke ril!

  Thumb up 0

 2. Raymond says:

  Jeg mente: Lykke til!

  Thumb up 0

 3. Rune says:

  Spiller Jan Stokr for Tjekkia nå? Det blir jo i så fall rått.

  Thumb up 0

 4. Kåre Helvik Morken says:

  Stokr er i stallen. Dette blir gøy!

  Thumb up 0

 5. Tore H says:

  I en artikkel publisert for 14 dager siden sier han at han vil bidra på landslaget, men at det kommer an på hvor langt laget hans kom i sluttspillet.
  http://www.volleywood.net/leagues/russia-leagues/czech-republics-star-player-jan-stokr/

  Thumb up 0

Legg igjen en kommentar