Publiserte artikler

FIVB innleder beachsesongen

Tirsdag starter det internasjonale volleyballforbundet FIVB sin sandvolleyballsesong med en Open-turnering. Turneringen går i Kina, i Fuzhou, varer til neste søndag og er for begge kjønn.

Turneringen følges av en Grand Slam i same land, Shanghai Grand Slam. FIVBs turneringer i år følger det samme mønsteret som ble innført i fjor: tjuefire lag er kvalifiserte direkte til hovedrunden. Disse får selskap av åtte lag fra kvalifisering. I kvalifiseringsturneringen deltar maksimalt trettito lag. De trettito lagene som til slutt utgjør hovedrunden deles opp i åtte firelagsgrupper som spiller alle mot alle. De tre beste i hver gruppe går videre til singel eliminasjon.

Norge har meldt på i alt fem lag til Fuzhou Open. Det er Øivind Kongshavn Hordvik-Morten Kvamsdal og Svein Solhaug-Daniel Bergerud i klassen for menn, Cindy Treland-Janne Pedersen, Janne Kongshavn-Victoria Faye Kjøberg og Vilde Solvoll-Benedicte Maaseide i kvinneklassen. Ingen av lagene er foreløpig klare for hovedrunden, men det kan endre seg når opptellingen av lag blir foretatt på de tekniske møtene.

Turneringens hjemmeside finner du her

Kommentarer (1)

 

  1. Raymond says:

    Det blir interessant!

    Thumb up 0

Legg igjen en kommentar