Publiserte artikler

Førde utslått

Som ventet hadde Førde lite å stille opp med i bortekampen i Challenge Cup mot det sterke russiske laget Fakel Novy Urengoy i dag. Etter at Førde tapte hjemmekampen for tre uker siden med 0-3, var laget avhengig av å vinne 3-0 eller 3-1 i dag for å oppnå et golden set. Men Fakel var overlegne fra start, og etter at laget fra Sibir hadde sikret seg de to første settene med 25-15, 25-11, var det klart at russerne var videre på poeng. Resten av kampen ville dermed bare være en formalitet, men Fakel spilte skjerpet og tok også det tredje settet med 25-17.

Det skal også anmerkes at Førde stilte noe svekket i dagens kamp. De reiste til Novy Urengoy med ti spillere, deriblant spillende trener Marcin Lubiejewski, som sliter med en kneskade og ikke spilte i turneringskampene sist helg. Dessuten manglet Bjarne Nikolai Huus fra laget som har spilt i det siste. Den 17-årige liberoen Øystein Bergum har også fått sin virkelige ilddåp etter at han viste seg fram i seriehelgen.

Du finner mer om kampen her, og på Førdes Facebooksider her. Fakels reportasje fra kampen kommer her med statistikker her.

Fakels neste motstander i Challenge Cup blir Nantes Rezé Métropole. De er i øyeblikket nr. 7 i Frankrike.

Legg igjen en kommentar