Publiserte artikler

Stod videre uten kamp

Trønder-Avisa melder nå at europacupkampen i andre runde av Challenge Cup som skulle gått i morgen mellom Stod Volley og O.P.E. Rethymno fra Hellas, er avlyst fordi det greske laget ikke kan stille lag og visstnok heller ikke har økonomi til å reise til Steinkjer. Men det spørs om ikke det europeiske forbundet vil gi laget fra Kreta en bot som svir mer enn det flybillettene til Norge ville kostet. Så spørs det om CEV greier å få inn boten, etter det Geir Eithun skriver i en kommentar til et annet innlegg her på siden, holder visst klubben hardt på lommeboken sin.

Uansett er Stod nå videre til tredje runde i Challenge Cup. Der skal de møte SF Paris Saint Cloud i kamper som skal gå i desember, bortekampen en av dagene 10.-12., hjemmekampen uken etter. Det er nok en trøst for Stod, selv om de nå går glipp av stor festivitas i forbindelse med andrerundekampen i morgen. Les artikkelen i Trønder-Avisa her.

Kommentarer (1)

 

  1. admin says:

    Se også artikkel hos NRK Trøndelag her. Ifølge CEVs regelverk er forøvrig boten for å trekke seg fra kamp på 10.000 euro.

    Thumb up 0

Legg igjen en kommentar