Publiserte artikler

Kretaklar

Jentene i Stod Volley har kommet til Rethymno på Kretas nordkyst og har avviklet dagens treningsøkt før morgendagens kamp i Challenge Cup mot laget O.P.E. fra samme sted. Kampen skal gå i hallen som er oppkalt etter den kjente greske skuespilleren, sangeren og politikeren Melina Merkouri kl. 18:00 norsk tid.

Kampen innleder da det som forhåpentligvis skal gi minst samme suksess som fjorsesongens europacupdeltakelse, da Stod kapret en smått sensasjonell niendeplass. Dessverre har laget måttet reise litt redusert til Kreta, i det liberoen Eline Bye skadet seg i lørdagens NM-kvartfinale mot Koll og pådro seg det som trolig er en ribbensbrist, se nyhet i Trønder-Avisa her. Les også om kampen på Stods facebookside her.

Kommentarer (2)

 

 1. admin says:

  Vi kan kanskje nevne at Rethymno ikke er helt ukjent med norske volleyballspillere. Høsten 2005 spilt Geir Eithun der, men han ga seg i januar 2006 på grunn av manglende lønnsutbetalinger og fortsatte videre til Tyrkia.

  Thumb up 0

 2. Geir E says:

  Kan legge til at når spelarane reiste frå Kreta hadde spelarane fått utbetalt omlag 1/6 av forfallt lønn, samt det var kome fram at klubben/presidenten skulda omlag av 1 million Euro til spelarar frå tidlegare sesongar i klubben. Heile stallen vart fornya kvart år, noko som i seg sjølv burde vere advarsel nok for alle oss som valgte å reise dit.

  Det i seg sjølv er ikkje så merkeleg i Hellas, men Presidenten, som fortsatt er president/eigar i klubben, har etter dette gjort karriere i det greske forbundet, først som ansvarleg for finansavdelinga(!), og no som visepresident. Håper verkeleg at Stod ikkje sit igjen med uteståande økonomiske krav etter desse kampane:)

  Thumb up 0

Legg igjen en kommentar