Publiserte artikler

NEVZA U17

I dag starter NEVZA-mesterskapet for spillere født 1997 og senere. Mesterskapet i år og de neste to årene er lagt til det nasjonale volleyballsenteret i Kettering i England. I år er det deltakerrekord for mesterskapet, i det sju land deltar med lag i begge klassene. Det er Danmark, England, Finland, Færøyene, Island, Norge og Sverige.

I fjorårets mesterskap, som gikk i Kuortane i Finland, deltok ikke Norge. Den gangen vant Danmark jenteklassen og Finland, som vanlig, gutteklassen. De finske lagene må nok regnes som favoritter i år også, sammen med Danmark i jenteklassen. Siden Norge ikke deltok i fjor, er lagene havnet i hver sin firelagspulje sammen med fjorårsvinnerne. Begge lagene spiller i kveld mot vertskapet kl. 21:00. Island er den fjerde motstanderen for begge lagene, og det blir to puljekamper i morgen. Lørdag er det playoff og søndag er det finale- og plasseringskamper.

Du ser arrangørens hjemmeside her, der du også finner kampoppsettet og resultatene. Det norske guttelaget som er i England finner du her, jentenes her. Vi ønsker lykke til i mesterskapet!

Legg igjen en kommentar