Publiserte artikler

NCC-kvalifisering

I morgen starter puljespillet i denne sesongens nordiske klubbmesterskap, NCC – NEVZA Club Championship. Puljespillet avvikles i løpet av helgen, og etter at kampene er spilt, vil det være klart hvilke fire lag i hver klasse som har kvalifisert seg til sluttspillet 31. januar-2. februar. Hvor sluttspillet går, blir avgjort etter at de kvalifiserte lagene har fått anledning til å søke.

I år har tolv lag meldt seg på til turneringen i hver klasse. Seks av de tjuefire lagene er norske: fjorårsvinner Stod Volley og Oslo Volley i kvinneklassen, fjorårsvinner Nyborg VBK, Førde VBK, NTNUI volley og Randaberg IL i klassen for menn. Kvinnelagene er delt opp i tre firelagspuljer der puljevinnerne og den beste toeren går til sluttspillet. Hos mennene er det fire trelagspuljer, så der gå bare puljevinnerne til sluttspillet.

Førde er eneste norske lag som arrangerer innledningspulje. Siden tilreisende lag i slike tilfeller med trelagspuljer skal spille to kamper på rad, vil Førde få kamp fredag og søndag. Motstander fredag er den trolig hardeste motstanderen, Falkenberg, nr. 2 i Sverige sist sesong, mens de søndag møter danske Holte. Randaberg og NTNUI spiller fredag og lørdag, mens Nyborg spiller lørdag og søndag.

Puljene ser slik ut med arrangørlaget først:
Kvinner
Pulje 1:
Fortuna Odense (DEN), Engelholm (SWE), Stod Volley, Brøndby (DEN)
Pulje 2: Gislaved (SWE), Lyngby (DEN), Katrineholm (SWE), Oslo Volley
Pulje 3:
Holte (DEN), Lindesberg (SWE), Throttur (ISL), Frederiksberg (DEN)

Menn
Pulje 1:
Randers (DEN), Nyborg, Gentofte (DEN)
Pulje 2: Marienlyst (DEN), Örkelljunga (SWE), NTNUI
Pulje 3:
Linköping (SWE), Middelfart (DEN), Randaberg
Pulje 4: Førde
, Holte, Falkenberg

Du kan følge med på resultatene herfra.

Legg igjen en kommentar