Publiserte artikler

Til hovedrunde

Greier Victoria Kjølberg også å smashe laget til hovedrunden? Foto: FIVB

Sesongens nest siste sandvolleyballturnering i FIVB-regi, Phuket Open, er i gang. Dette er en turnering bare for kvinnelagene, og to norske lag har tatt turen til Thailand. Det er Cindy Treland-Janne Pedersen og Janne Kongshavn Hordvik-Victoria Faye Kjølberg. Begge lagene spiller kvalifisering, og i skrivende stund har Treland-Pedersen allerede kvalifisert seg til hovedrunden etter at de fikk walk over i første runde, for deretter å slå MacTavish-Whitaker fra Canada 2-0 (21-16, 21-15).

Kongshavn-Kjølberg måtte spille i første runde. Der møtte de et lag fra Thailand, Sirinuch-Tangkaeo, som de slo greit 2-0 (21-15, 21-13). I skrivende stund spiller de den avgjørende kampen om å komme inn i hovedrunden mot Adelin-Longuet fra Frankrike. Resultatet finner du her.

Etter turneringen i Phuket gjenstår nå bare Durban Open i 2013 for sandvolleyballfolket. Turneringen i Sør-Afrika går i dagene 11.-15. desember.

Legg igjen en kommentar