Publiserte artikler

EM U22

I morgen starter EM i sandvolleyball for spillere født 1992 og senere i Varna i Bulgaria. Som for EM U20 og U18 spilles en hovedrunde med 32 lag. Disse er delt opp i åtte puljer der de fire lagene i hver pulje møter hverandre.

Norge har meldt på tre lag i hver klasse i tilfelle det blir ledige plasser om ikke alle landene møter. Det har ført til at Norges ranking i U22 har fått med to guttelag, men bare ett lag i jenteklassen. NVBF har valgt å innstille Benedicte Maaseide og Victoria Faye Kjølberg som Norges førstelag, dermed er det de som starter mesterskapet i morgen. Lagets motstandere i første kamp kl. 7:50 er Matic-Trifunovic fra Serbia. De andre puljemotstanderne er Oleksy-Gruszczynska fra Polen og Cojocaru-Pop fra Romania.

I gutteklassen har Norge fått to lag med. Det er førstelaget med Runar Torsvik Sannarnes og Andreas Takvam, samt Lars Fredrik Tvinde og Hendrik Mol. De sistnevnte skal først i aksjon, de møter de polske favorittene Losiak-Kantor kl. 10:20, mens Sannarnes-Takvam møter Voleanin-Sandu fra Moldovia kl. 13:50. Ellers i puljen har de de sterke østerrikerne Petutschnig-Winter, samt Beeler-Hagenbuch fra Sveits, mens motstanden til Tvinde-Mol ellers består av Haralds-Armands fra Latvia og Betzien-Stork fra Tyskland.

Mesterskapets hjemmeside finner du her, se forhåndsomtale her. Det vil bli vist kamper på laola1.tv, se her.

Legg igjen en kommentar