Publiserte artikler

Videre i EM

Bjarne Nikolai jobber lavt. Foto: CEV

Begge de to norske lagene som deltar i EM i sandvolleyball for spillere født 1994 og senere, er garantert å gå videre til eliminasjonsspillet fra puljespillet. Dette etter at både Benedicte Maaseide-Victoria Faye Kjølberg og Bjarne Nikolai Huus-Chritian Sandlie Sørum har vunnet sine to spilte kamper så langt. Så uansett resultatet i den siste puljekampen, kan de ikke bli slått ut.

Jentelaget spilte to kamper i går og vant begge mot henholdsvis Babenka-Shalayeuskaya fra Hviterussland med 2-0 og Sviridova-Sviridova fra Russland med 2-1. De spiller sin siste puljekamp i dag kl. 11:20 mot Stubbe-Hesselink fra Nederland.

Huus-Sørum spilte en kamp i går. Etter en svak start på kampen mot Kattner-Menner fra Østerrike, spilte de seg opp og vant 2-1. Første kamp i dag var enklere og endte 2-0 (21-13, 21-13) mot Klasnic-Lozic fra Serbia. De spiller sin siste puljekamp kl. 14:40 mot Vallés-Prades fra Spania.

Elimineringen starter i morgen for begge klassene. Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar