Publiserte artikler

Blir nr. 9

Ikke hovedrunde i Vaduz for Sannarnes (i angrep) og Takvam. Foto: CEV

Det ene norske laget som deltar i kvinneklassen i satelitturneringen i Vaduz er garantert å bli nr. 9, mens det andre blir bedre plassert. Laget med Irmelin Torsvik Sannarnes og Ane Guro Hjortland skal i dag kl. 12:40 nemlig møte sine landsmanninner Cindy Treland og Janne Pedersen, og taperne av den kampen blir nr. 9, mens det andre laget går videre i turneringen.

For å komme til dette scenariet, vant Sannarnes-Hjortland sin førsterundekamp mot Adelin-Longuet fra Frankrike med 2-0 (21-18, 21-19), før de tapte i andre runde mot Köhler-Schumacher fra Tyskland 0-2 (12-21, 15-21). Treland-Pedersen, på sin side, tapte i første runde mot Borko-Sakovic fra Slovenia med 1-2 (21-23, 21-14, 12-15), men vant kampen om å unngå å bli nr. 13 mot Antequera-Santamaría fra Spania med 2-0 21-13, 21-4). Dermed er vi framme ved det interne norske oppgjøret.

I mennenes klasse ble det bare spilt kvalifiseringskamper i går. Inn i hovedrunden greide bare laget med Daniel Bergerud og Henning Kjemperud Olsen å komme seg. De spiller sin første kamp her kl. 11:00, og motstandere er Petutschnig-Winter fra Østerrike. I kvalifiseringen slo Bergerud-Kjemperud først portugiserne Silva Reis-Fabricio 2-1, før de i den avgjørende kampen vant over Sutter, A.-Sutter, R. fra Sveits med 2-0.

Laget med Lars Retterholt og Hendrik Mol røk ut allerede i første runde for Bergmann-Stiel fra Tyskland med 1-2, mens Andreas Takvam og Runar Torsvik Sannarnes først slo Daguerre-Caravano fra Frankrike 2-1, før de mistet hovedrunden med tap for russerne Romashkin-Hudyakov med 1-2.

Arrangørene ligger litt etter det opprinnelige tidsskjemaet, muligens på grunn av regnet som kom. Noen av kampene i kvinneklassen som skulle vært spilt i går, spilles i dag. Resultatene fra Liechtenstein finner du her.

Kommentarer (2)