Publiserte artikler

Satellitt i Vaduz

I går startet en sandvolleyballturnering i Liechtensteins hovedstad Vaduz. Det er en av CEVs satellitturneringer, og i utgangspunktet hadde Norge sju lag påmeldt. Fem av disse er kommet med. Det er Cindy Treland og Janne Pedersen, som var ranket høyt nok til å komme inn direkte blant de åtte i hovedrunden. Dessuten Irmelin Torsvik Sannarnes og Ane Guro Tveit Hjortland, som skulle spille kvalifisering i går kveld, men på grunn av få deltakere der gikk direkte videre til hovedturneringen i kraft av høy ranking. Dermed spiller begge lagene i hovedrunden i dag. Hjortland-Sannarnes spiller først. Kl. 9:40 møter de Adelin-Longuet fra Frankrike, mens Treland-Pedersen spiller kl. 12:40 mot Borko-Sakovic fra Slovenia. Det spilles dobbel eliminasjon blant de seksten lagene.

Hos mennene starter kvalifisering i dag. Det spilles to runder singel eliminasjon, og alle de tre norske lagene som er kommet med i turneringen spiller der. Det er Andreas Takvam-Runar Torsvik Sannarnes som spiller kl. 10:20 mot Daguerre-Caravano fra Frankirike, Hendrik Mol-Lars Tveit Retterholt møter Bergmann-Stiel fra Østerrike kl. 11:00, og Daniel Bergerud-Henning Kjemperud Olsen har Silva Reis-Fabricio fra Portugal som motstandere kl. 14:00.

Informasjon om turneringen finner du her.

Legg igjen en kommentar