Publiserte artikler

Ny femteplass

Latvia ble for sterke for iver i kvartfinalen. Foto: eventoLive

Iver Andreas Horrem og Geir Sindre Eithun var sjanseløse mot de toppseedete latvierne Janis Smedins og Aleksandrs Samoilovs da de to lagene møttes i EMs kvartfinale i går. Med 21-15, 21-13 fikk latvierne revansje for tapet mot Iver og Geir i puljespillet og bekreftet dermed at formen som har gitt dem tre finaleplasser i World Tour i år holder i seg. Dermed ble det femteplass i Klagenfurt for Horrem-Eithun, i likhet med plasseringen de fikk i Long Beach Grand Slam. Se artikkel hos NRK Sogn og Fjordane her.

I dag har Smedins-Samoilovs tatt seg til finalen ved å vinne semifinalen mot polakkene Fijalek-Prudel 2-1 (15-21, 21-13, 15-8). Der møter de spanjolene Gavira-Herrera, som har slått Lupo-Nicolai fra Italia 2-1 (25-23, 19-21, 15-13) i sin semifinale. Bronsefinalen spilles kl. 13:35, finalen kl. 14:15. Begge kampene vises på laola1.tv.

I kvinneklassen er det blitt hjemmejubel. Søstrene Doris og Stefanie Schwaiger vant finalen mot Liliana-Baquerizo fra Spania med 2-1 (21-15, 20-22, 15-12). Ludwig-Walkenhorst fra Tyskland har tatt bronsemedaljene. Alt stoff om sandvolleyball-EM finner du her.

Legg igjen en kommentar