Publiserte artikler

Laber start

Iver angriper mot Gabathuler. Foto: FIVB

De tre norske lagene som deltar i Long Beach Grand Slam denne uken, måtte tåle tap i alle sine kamper i går. Guttene var nærmest seier, men som vi etter hvert er blitt så vant til, tapte Iver Horrem og Geir Eithun nok en tresettskamp, denne gangen for Gabathuler-Weingart fra Sveits. Men det var virkelig på håret at trenden ikke ble snudd denne gangen, settsifrene ble 21-9, 22-24, 20-22 i det som var dagens lengste kamp, 65 minutter.

Også Morten Kvamsdal og Øivind Hordvik måtte tåle tap 1-2 mot Huber-Seidl fra Østerrike. Her ble settsifrene 10-21, 21-17, 7-15. De to norske lagene får ny puljekamp i dag. Iver og Geir møter brasilianerne Pedro-Bruno kl. 21:00, mens Morten og Øivind skal spille mot Edson Filipe-Álvaro Filho, også de fra Brasil, kl. 24:00. Siste puljekamp går i morgen.

For unge Victoria Faye Kjølberg, født 1994, i spann med Janne Kongshavn, ble det et tøft møte med verdenseliten. Laget spilte to kamper i går. Innledningen var mot Lili-Seixas fra Brasil, seedet som nr. 3 i turneringen. Og brasilianerne viste styrken ved å vinne klart 2-0 (21-9, 21-10). Det gikk litt bedre i neste møte mot tyskerne Bieneck-Großner, men ikke bedre enn at det ble 2-0 (21-14, 21-10) til tyskerne også. Siste puljekamp er mot Hansel-Schützenhöfer fra Østerrike kl. 17:00 i dag, og denne er de norske tvunget til å vinne om det ikke skal være ferdigspilt i California.

Du finner hjemmesiden til turneringen her.

Legg igjen en kommentar