Publiserte artikler

Tøft i Universiaden

Det norske kvinnelaget som har deltatt i Universiaden har fått merke at nivået i volleyball er høyt rundt om i verden. Norge stilte med et lag med mange landslagsspillere. Likevel greide de ikke å unngå at de kom sist av de 15 lagene som deltok i kvinneklassen. Dessverre møtte ikke Algerie som skulle vært det siste laget i Norges pulje. Dermed ble det bare to innledningskamper, og siden Norge tapte begge de første plasseringskampene mot henholdsvis Hong Kong (1-3) og USA (0-3), ble det heller ikke en avgjørende kamp om 15. plassen. Dermed ble det bare fire kamper totalt på det norske laget, mens det i utgangspunktet skulle vært seks. Likevel bør det ha vært en lærerik opplevelse for de norske jentene.

Finalen i kvinneklassen ble spilt i går, og der gikk Russland til topps etter å ha slått Brasil 3-2. Thailand vant bronsefinalen mot Polen 3-1. Du finner sluttspillresultatene her. Hva de norske jentene selv sier, kan du lese på deres Facebookside her.

Mennenes finale spilles i dag. Den går mellom Russland og Polen. Det er ingen tvil om at Russland har satset stort foran Universiaden. I skrivende stund har landet kapret 127 gullmedaljer og 251 medaljer totalt. På andreplass følger Kina med 23 gull og 68 totalt. Hjemmesiden til Universiaden er her.

Legg igjen en kommentar