Publiserte artikler

Novi Sad Masters

I det europeiske volleyballforbundet CEVs sandvolleyballturneringer som leder fram til europamesterskapet, innledes i dag en Mastersturnering i Novi Sad i Serbia. Hovedturneringen er med 24 lag, av disse kommer åtte fra en kvalifiseringsturnering med maksimalt 32 lag. Turneringen har bare klasse for menn, og Norge har meldt på fire lag. Ingen av disse har fått direkte plass i hovedrunden, og siden et land bare kan ha med maksimalt tre lag i turneringen, må det spilles nasjonskvalifisering, såkalt country quota, for å finne de tre lagene. I dette tilfellet har de to høyest rangerte norske lagene, Øivind Hordvik-Morten Kvamsdal og Lars Retterholt-Henrik Mol, får direkte plass i kvalifiseringsturneringen, mens det må et internt oppgjør til mellom Andreas Takvam-Runar Torsvik Sannarnes og Lars Fredrik Tvinde-Mathias Loftesnes for å avgjøre hva som blir det tredje norske laget i turneringen.

Denne kampen starter i dag kl. 14:50, og du kan se den på laola1.tv her. Turneringens hjemmeside finner du her.

Legg igjen en kommentar