Publiserte artikler

Universiade-åpning

Da er Universiaden i gang også for de norske volleyballutøverne. Først i ilden var det kvinnelige sandvolleyballaget med Vilde Solvoll og Janne Pedersen, og de var ikke snauere enn at de satte da Silva/Silva fra Brasil ettertrykkelig på plass med 2-0 (21-9, 21-9). De skal spille en kamp til i dag. Den går kl. 19:00 norsk tid mot Carico-Stocman fra USA. Det siste laget i puljen, Propova-Prokopeva fra Russland, møter de i morgen kl. 10:00. I morgen spiller også Svein Solhaug og Lars Retterholt sine første kamper i turneringen.

For innendørslaget gikk det ikke like godt i dag. Så vidt vi kan se av det nåværende oppsettet, har Algerie trukket seg fra gruppen. Dermed er det bare Canada og Brasil igjen. Canada var motstandere for Norge i dag, og de viste seg sterkest og vant 3-0 (25-21, 25-14, 25-19). Norsk toppscorer ble Hilde Elvebakk med 13 poeng, mens Oda Ulveseth hadde 10. Norge spilte stort sett med følgende mannskap: Ingvild Sørdal, Oda Ulveseth, Britt Grydeland, Hilde Elvebakk, Margrethe Skjelbred, Ingri Erdal og Maria Vølstad.

I morgen møter Norge Brasil, og normalt vil ikke det bli enklere enn i dag. Kampen går kl. 13:00 norsk tid. Ifølge sendeskjemaet skal kampen vises på Eurosport 2.

Alt om Universiaden finner du her.

Legg igjen en kommentar