Publiserte artikler

Nytt tap

Denne ballen fra Gibb-Patterson ble for vanskelig for Iver. Foto: FIVB

Geir Eithun og Iver Horrem har fått det tungt i VM i sandvolleyball i Stare Jablonky etter at de måtte tåle et nytt tap i går. Motstanderne var sterke Gibb-Patterson fra USA, og disse vant relativt greit 2-0 (21-16, 21-16) i gårsdagens kamp på centercourten. Før siste puljekamp i dag ligger dermed de norske sist i puljen. Leder gjør laget som slo dem første dag, russerne Semenov-Koshkarev. Dagenes kamp kl. 17:00 mot Popov-Samoday fra Ukraina blir dermed helt avgjørende, men det er ikke sikkert at det er nok med seier for å bli nr. 3 i puljen og samtidig en av de åtte beste treerne, etter som også ukrainerne har vunnet en kamp.

I kvinnenes mesterskap er de ferdig med puljespillet, og der starter eliminasjonsspillet i dag med 32 lag. Stort sett går mesterskapet som ventet både hos mennene og kvinnene, men noen av de utslåtte kvinnelagene var nok tiltrodd å gå videre fra puljespillet, som f.eks. Kayser-Graessli fra Sveits, Dampney-Boulton fra England og Bonnerova-Hermannova fra Tsjekkia. Men alle disse kom sist i sine respektive puljer. To nederlandske lag ble også slått ut som en av de fire dårligste treerne. Det gjaldt Sinnema-Stiekema og Van der Vlist-Wesselink. I samme pott havnet også grekerne Arvaniti-Karagkouni.

Du finner alt om VM her.

Legg igjen en kommentar