Publiserte artikler

BSI på sjette

NTNUIs Jon Arnesen i angrep mot vinnerlaget fra München. Foto: Student-EM

Student-EM i volleyball ble avsluttet søndag med finaler og plasseringskamper. BSIs kvinner gjorde det best av de norske lagene med å vinne sin innledningspulje. I kvartfinalen måtte de imidlertid tåle tap for russiske Kuban med 0-3. Dermed var femteplass det beste laget kunne håpe på. Den første kampen, mot Wroclaw, gikk greit med 3-1-seier, men i den avgjørende kampen om femteplassen ble det knepent 2-3-tap mot franske Nantes. Likevel en godkjent sjetteplass blant de tolv lagene som deltok. Vinnerlaget kom fra Universitetet i Kypros som slo Kuban 3-1 i finalen.

Mennenes finale ble vunnet av det tekniske universitetet i München. Nis fra Serbia ble slått 3-0 i finalen. For de norske lagene gikk det ikke like godt. Studentspretten fra Sogndal kom sist i sin trelagspulje og fikk spille om plassene 9-12. Her slo de først Dublin 3-1 før de tapte kampen om å bli nr. 9 mot Porto med 0-3. NTNUI hadde havnet i en sterk firelagspulje, og når de havnet sist i denne, kunne de ikke bli bedre enn nr. 13. Dette fikset de greit ved å slå Sheffield 3-0.

Du finner alle resultatene fra EM her. For en del av jentene i BSI er det ikke ferdigspilt for sommeren ennå. Noen av dem er nemlig tatt ut til laget som drar til Universiaden i Kazan i Russland i morgen. Vi kommer tilbake til dette mesterskapet senere. Vi kan også nevne at 23. juli starter student-EM i sandvolleyball i Porto i Portugal. Her vil Norge ha med to lag i klassen for menn og ett i kvinneklassen. Så vidt vi vet består kvinnelaget av søstrene Solveig og Malene Helvik Morken fra BSI. Disse deltok også på innendørslaget. Mennenes ene lag mener vi er Daniel Bergerud og Henning Kjemperud Olsen fra OSI, det andre vet vi ikke.

Legg igjen en kommentar