Publiserte artikler

Alle lag videre

Alle de tre norske lagene som deltar i VM U21 i sandvolleyball i Umag i Kroatia er videre etter puljespillet, og er dermed sikret å bli minst nr.17 i mesterskapet. Begge guttelagene ble nr. 2 i sine puljer, mens Maaseide-Kjølberg kom på tredjeplass.

De tre lagene skal dermed spille første runde av eliminasjonsspillet i dag. Tap her gir 17. plass, mens seier fører til møte med en av de åtte puljevinnerne. Jentene skal først i ilden. Kl. 11:20 spiller de mot Artacho-Ngauamo fra Australia. Siden kampen går på bane 1, sendes den trolig på laola1.tv, sjekk her.

Guttene spiller begge kl. 13. Takvam-Sannarnes spiller på bane 1 mot Fischer-Hlupic fra Namibia, Torjusen-Mohajer på bane 2 mot Long-Clemens fra USA. Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar