Publiserte artikler

European League i Danmark

Er du i Danmark, helst på Sjælland eller Fyn, de nærmeste dagene, har du mulighet til å se volleyball på høyt nivå. Det er andre turneringshelg av fire i European League disse dagene, og i Danmarks pulje er Danmark vertskap etter at forrige helgs kamper gikk i Østerrike. Kampene skal spilles i Antvorskovhallen i Slagelse på Sjællands vestkyst, ikke langt fra Storebeltsbroen, og turneringen innledes i morgen kl. 17:00 med kampen Slovakia-Østerrike. Kl. 19:30 er det klart for Danmarks møte med et lag de også skal møte i EM, nemlig Belgia. Oppgjøret har forøvrig norsk førstedommer, Tim Kaaber skal sammen med islendingen Jón Olafur Valdimarsson lose oppgjøret i havn. De fire gjenstående kampene skal spilles fredag og lørdag. Du kan lese mer her og her. Danmarks kamper vil også bli vist på laola1.tv, se her. Det danske forbundet reklamerer ellers med at om du har kjøpt billetter til EM, kommer du gratis inn i Slagelse.

Det danske herrelandslaget har forøvrig fått ny hovedsponsor ut 2013, Sparinvest vil skyte inn gode penger. Les mer her.

Kommentarer (1)