Publiserte artikler

Volleyball i mediene

Fra Norges Tour i Asker. Foto: Raymond Wardenær

Tidligere informasjonskonsulent i NVBF, nå pensjonist og æresmedlem Raymond Wardenær, har en fotoblogg der ett av temaene er volleyballhistorie, både ny og gammel. I tillegg til å legge ut gode bilder, har han også utfyllende kommentarer. Vi har fått tillatelse til å bringe hans nyeste innlegg her. Bloggen finner du her.

Hvor er resultatene?
Jeg besøkte søndag sandvolleyballturneringen i Asker for å se om jeg ville klare å ta bilder med mitt nye kamera. Norges Tour kaller forbundet det. Dumt navn, spør du meg, halve navnet på norsk og det andre halve på fransk eller engelsk. Utenom NM er dette de viktigste turneringene i sandvolleyball hele sesongen. Nå lurer jeg på hva forbundet gjør for å markedsføre det overfor media. Ikke noe på TV (ikke så rart, kanskje). Men hva med fire linjer med resultater i resultatbørsene i avisene? I hvert fall ingenting i Aftenposten. Nå kan ikke forbundet tvinge avisene til å skrive noe, men visste Aftenposten i det hele tatt at det skulle være en turnering i helgen? Og fikk de resultatene oversendt søndag kveld? Jeg tror nemlig de hadde tatt inn en forkortet resultatliste om de hadde fått det.
Nå når Norge ikke lenger arrangerer World Tour i Stavanger og Kristiansand bør forbundet i hvert fall sørge for at ordet sandvolleyball synes i resultatoversiktene. Men da må de også få dem. Søndag kveld.
Om forbundet sendte ut resultatene søndag, må det mer bearbeiding til. Spør for elsempel Erik Unaas om råd. Han kan dette.

Legg igjen en kommentar