Publiserte artikler

Veteran-NM

I dag starter NM for spillerne som er født 1980 og tidligere (med visse dispensasjoner). Denne gangen går mesterskapet i Kristiansand, og det er så vidt vi vet første gang mesterskapet avvikles i Sørlandets hovedstad. Kristiansand Sandvolleyballklubb står som arrangører, og til mesterskapet denne gang har de fått med 32 lag, en liten nedgang fra de siste årene. Særlig sliter den yngste klassen for menn med deltakelsen, bare fire lag er meldt på denne gangen. Til gjengjeld er det gjerne her prestisjen er høyest.

Ellers er jo NM for veteraner like mye et sosialt evenement som et sportslig. Det er ikke uten grunn mesterskapet går fredag og lørdag. På den måten kan de som har tatt seg mest ut bruke søndagen til å hvile både kropp og sjel etter at hallens parkett er tatt i bruk på dagtid fredag og lørdag, og parketten på bankettstedet Kicks kanskje like flittig lørdag kveld.

Mesterskapet åpnet med innmarsj i dag kl. 12:30, og etter underholdning, taler, offisiell åpning og avsynging av nasjonalsangen, er det klart for de første kampene kl. 13:00. Du finner mer informasjon om mesterskapet her, resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar