Publiserte artikler

Ingen semifinale

Iver (t.v.) og Geir fornøyde med å ha slått Canada. Foto: FIVB

Geir Eithun og Iver Horrem har vunnet to og tapt to kamper i World Cup i Campinas i Brasil. Likevel kom de nest sist i sin pulje og er ute av kampen om å spille semifinale. Bak de suverene tyskerne Erdmann-Matysik, som vant alle sine fire kamper, kom nemlig tre lag med to seire og to tap. Dårligst ball- og settkvotient av disse hadde dessverre Horrem-Eithun, mens Gibb-Patterson fra USA snek seg til semifinale foran Saxton-Schalk fra Canada.

Også i den andre puljen måtte semifinalistene finnes ved å telle baller og sett i det både Plavins-Smedins, J. (LAT), Alison Emanuel (BRA) og Chevallier-Gabathuler (SUI) hadde tre seire og ett tap. De endte til slutt i denne rekkefølgen, og dermed går dagens semifinaler slik:
Kl. 16:30 Plavins-Smedins, J. mot Gibb-Patterson
KL. 17:30 Erdmann-Matysik mot Alison Emanuel
Bronsefinale og finale spilles i morgen.

Kvinnenes semifinaler ble spilt i går og ga følgende resultat:
Ross-Kessy (USA) – Holtwick-Semmler (GER) 2-1 (21-23, 21-17, 16-14)
Antonelli-Talita (BRA) – Bawden-Clancy (AUS) 2-0 (21-15, 21-19)
Bronsefinalen spilles i dag kl. 14:30, finalen kl. 15:30.

FIVBs hjemmeside fra World Cup finner du her.

Legg igjen en kommentar