Publiserte artikler

Ett lag tilbake

Etter at kvinnene har spilt sine kamper i andre runde i sandvolleyballturneringen Baden Masters, er det nå bare ett av de opprinnelig tre norske lagene som startet som har mulighet til å spille seg inn i hovedturneringen. Det er laget Janne Kongshavn-Cindy Treland, som etter å ha slått finnene Lahti-Hyttinen knepent 2-1 (21-17, 17-21, 16-14), nå skal ut i den avgjørende kampen mot det russiske laget Motrich-Prokopeva kl. 15:40. Kampen går på centercourten og kan dermed følges på laola1.tv. Og resultatene finner du her.

Det andre norske kvinnelaget, Hjortland-Solvoll, møtte russere i sin andrerundekamp. Dessverre var de sjanseløse mot Syrtseva-Chaika og tapte 0-2 (14-21, 14-21). Vi kunne følge kampen på laola1.tv, og det var først og fremst side out-spillet som sviktet. I tillegg ga ikke de mange feilservene særlig med ekstrapoeng.

Legg igjen en kommentar