Publiserte artikler

World Cup

Rettelse: Horrem-Eithun spiller sin første kamp i morgen kl. 15:40, ikke i dag. De spiller altså to kamper både i morgen og fredag. Men mesterskapet starter i dag, første kamp kl. 14:00 i kvinneklassen.

I dag starter FIVBs nyskapning i sandvolleyball, World Cup. Dette er som kjent en turnering med de landene som vant en runde i Continental Cup før OL i London, pluss landene som hadde mer enn ett lag med i OL. Etter som de norske mennene vant en av turneringene, skal også Norge være med. Vi stiller da med vårt i øyeblikket beste lag, Geir Sindre Eithun og Iver Andreas Horrem. Ti lag deltar i hver klasse, og disse er delt opp i to puljer etter serpentinsystemet. Norge er havnet i pulje med USA, Tyskland, Canada og Sør-Afrika, mens den andre består av Brasil, Latvia, Sveits, Venezuela og Japan. I kvinneklassen består pulje A av Brasil, Tyskland, Tsjekkia, Canada og Mauritius, mens det i pulje B er lag fra USA, Italia, Russland, Australia og Argentina.

Norges første kamp går i dag kl. 15:40 norsk tid mot tyskerne Erdman-Matysik. I morgen møter Horrem-Eithun Williams-Fredericks fra Sør-Afrika kl. 19:00, og de to siste puljekampene spiller de fredag mot Gibb-Patterson (USA) kl. 15:00 og Saxton-Schalk (CAN) kl. 17:30. De to beste i hver pulje spiller semifinaler lørdag, og søndag spilles finalene. Du finner alt om World Cup her.

Legg igjen en kommentar