Publiserte artikler

Champions League 2014

Det europeiske forbundet CEV har offentliggjort lagene som får delta i den kommende sesongens Champions League. Som i forrige sesong deltar 28 lag i klassen for menn og 24 i klassen for kvinner. Trekningen av cupen vil bli foretatt ved en volleyballgalla i Wien 28. juni. Det er den siste europeiske rankinglisten basert på resultatene de seneste tre sesongene før den nyss avsluttede som avgjør hvem som får delta i Champions League. I tillegg har fem lag i klassen for menn fått wild card og tre i kvinneklassen.

Vi merker oss at to nye land deltar i Champions League: Sveits med herrelaget fra Energy Investments Lugano og Belgia med Gent Dames. Ved trekningen vil lagene bli delt i puljer på fire lag. Puljevinnerne og de fem beste toerne hos mennene og nr. 1 og 2 i puljene for kvinnene går til playoff 12. Du finner hele oversikten her.

Legg igjen en kommentar