Publiserte artikler

Tap i treningskamp

Norges menn spilte i dag en uoffisiell landskamp mot Danmark. Kampen var for Norges del et ledd i oppkjøringen til VM-kvalifiseringen til helgen. Det samme gjaldt delvis også for Danmark, men de har også et mer langsiktig mål med EM-sluttspill på hjemmebane i september. Avtalen for dagens kamp var at lagene skulle spille minst fire sett, og om det sto 2-2, skulle det spilles et avgjørende til 15.

Og det viste seg at det skulle bli bruk for tilleggsavtalen. Etter 25-23, 21-25, 21-25, 26-24 til Danmark, måtte avgjørelsen falle i det forkortede settet. Og her holdt Danmark hodet mest kaldt og vant 15-10.

Det norske laget er imidlertid ikke alt for deprimert av tapet. De visste at de hadde hatt mulighet til å vinne kampen da de ledet 18-14 i fjerde sett. Og de visste også at de hadde spilt godt i lange perioder. Begge lagene stilte toppet fra start, men etter hvert ble det en del bytter på begge sider. For Norges del fikk alle spilletid og alle spillerne viste at de er forberedt på oppgavene som venter i Sverige.

I morgen møtes de to lagene til ny kamp, da i Idrættshuset i København. Denne er offisiell og dermed får to spillere sin virkelige landskampdebut. Det er Jon Arnesen, NTUI Volley og Lars Magnus Kaasa, Førde VBK.

Legg igjen en kommentar