Publiserte artikler

Stod kompenseres?

Som kjent ble kvinnenes Grand Prix i eliteserien i år avlyst på grunn av at bare to av de fire kvalifiserte lagene hadde meldt seg på. De to lagene som var interessert i å stille i Bergen og kjempe om 40.000 kroner var Stod Volley og Førde VBK, mens Oslo Volley og BSI ikke meldte seg på, selv om turneringen i utgangspunktet var tenkt obligatorisk for de fire beste lagene i grunnserien.

Avlysingen var spesielt uheldig for Stod som både hadde bestilt flybilletter og hotell, og som dessuten hadde betalte spillere under kontrakt lenger enn de egentlig behøvde. Stod har på bakgrunn av dette framsatt et økonomisk krav overfor NVBF på et sekssifret beløp, ifølge Trønder-Avisa. Volleyballpresident Stein-Gunnar Bondevik var i samtaler med Stod i løpet av NM U17 i Namsos, og Bondevik erkjenner Stod en kompensasjon. Hvor stor, og eventuelt hvor mye av dette som skal kreves av Oslo Volley og BSI, må NVBF ta stilling til senere. Du kan lese artikkelen i Trønder-Avisa her.

Stod mener ellers at de med avlysingen gikk glipp av en mulig europacupdeltakelse. Dette stemmer nok ikke, ifølge CEVs reglement er det serie og cup som bestemmer hvem som kan delta i europacup.

Kommentarer (1)