Publiserte artikler

Ingen lysning

Prudel ser ut til å overvinne Eithuns blokk. Foto: FIVB

Heller ikke dagens kamper i sandvolleyballens Grand Slam i Shanghai har brakt noen lysning for de norske lagene som deltar. Cindy Treland og Janne Pedersen ble slått ut i den første kampen i kvinnenes kvalifisering. Day-Hochevar fra USA ble for sterke og vant 2-0 (21-17, 21-14). Dermed var det ferdigspilt for de norske jentene, mens de amerikanske vant sin neste kamp og tok seg inn i hovedturneringen.

Iver Horrem og Geir Eithun var allerede klare for spill i hovedrunden, men heller ikke de har hatt noen lystelig dag. De har tapt begge kampene sine og må sette sin lit til morgendagens siste puljekamp mot sveitserne som slo ut Hordvik-Kvamsdal i kvalifiseringen, Gabathuler-Weingart. Vinner Horrem-Eithun den, unngår de 25. og sisteplass.

Resultatene i de to kampene Iver og Geir spilte i dag var følgende:
Fijalek-Prudel (POL) – Horrem-Eithun 2-1 (16-21, 21-18, 15-12)
Dollinger-Windscheif (GER) – Horrem-Eithun 2-0 (21-19, 21-17)

Morgendagens resultat finner du her.

Legg igjen en kommentar