Publiserte artikler

Nemesis

De sveitsiske sandvolleyballspillerne Philip Gabathuler og Jonas Weingart ligger an til å bli Øivind Hordviks og Morten Kvamsdalens nemesis. For en uke siden møttes de to lagene i kvalifiseringen i Fuzhou Open, og da gikk sveitserne av med seieren med 2-1. Da trekningen til kvalifiseringen til Shanghai Grand Slam ble gjort i går, viste det seg at de to lagene skulle møte hverandre igjen. De norske var selvsagt oppsatt på å få revansj, men nok en gang viste Gabathuler-Weingart seg sterkest og vant 2-0 (21-15, 21-19). Dermed er det ferdigspilt i Kina for Hordvik-Kvamsdal. Iver Horrem og Geir Eithun er kvalifisert direkte inn i hovedrunden og starter sine kamper i morgen. Det samme gjør kvinnenes kvalifisering der Cindy Treland og Janne Pedersen er norske representanter. Du kan følge Shanghai Grand Slam her.

Ellers kan det nevnes at brasilianerne Emanuel-Alison må stå over også denne turneringen på grunn av Alisons fingerskade. Inn kommer Vitor Gonçalves Felipe-Evandro Gonçalves Oliveira Júnior, også de fra Brasil. Jon Stiekema fra Nederland, som spiller sammen med Christiaan Varenhorst, har også brukket fingeren og må stå over. Plass i hovedrunden får da sveitserne Sebastian Chevallier og Mats Kovatschmove.

Legg igjen en kommentar