Publiserte artikler

NM U15

For første gang i historien avvikler NVBF i år et NM U15. Den tidligere yngste årsklassen var U16, men i år kan altså spillerne som skal delta i dette vårt yngste NM ikke være født tidligere enn i 1998 (og senere enn 2000). Mesterskapet har også flere deltakere enn de andre mesterskapene. Det er åpnet opp for at 24 lag kan delta i hver klasse, mens maksimumsantallet i U17 og U21 er 16 lag. Det er ikke full påmelding i begge klassene i år, det er det bare i jenteklassen, mens 18 lag skal delta i klassen for gutter, også det en bra oppslutning.

Mesterskapet skal foregå i Ålesund med Blindheim IL som teknisk arrangør. På grunn av den store deltakelsen vil kampene gå over fire dager med åpningsseremoni i dag kl. 18:00 og kampstart for de første kampene kl. 19:00. Finalene går søndag kl. 13:00 og 14:15. Kampene vil bli spilt i tre haller, Blindheimshallen, Larsgårdhallen og Borgundhallen, der Blindheimshallen blir viktigste arena med blant annet semifinaler, finaler og premieutdeling. Du finner arrangørens hjemmeside her, der det også ligger link til resultatene.

Legg igjen en kommentar