Publiserte artikler

Tungt for Salo

Seier til Destinee Hooker og Krasnodar i går. Foto: CEV

Det finske kvinneeliteserielaget LP Viesti Salo, som vant mer enn 100 kamper i finsk serie og cup fra februar 2009, skrev også historie da laget som første finske volleyballag gikk til semifinale i en av europacupene. Her ser det imidlertid ut til å bli tungt å komme videre til finalen i Challenge Cup. I den første kampen borte mot russiske Dynamo Krasnodar ble det nemlig klart tap med 0-3 (6-25, 20-25, 18-25). Og selv om finnene vil ha fordel av hjemmebane i returkampen som skal spilles i Salo lørdag, holder vi russerne med bl.a. stjernespiller Destinee Hooker fra USA på laget som favoritter også til å vinne den andre kampen og dermed unngå et golden set.

Du kan lese mer om gårsdagens kamp her.

Legg igjen en kommentar