Publiserte artikler

NM U21

Koll arrangerer NM U21

NM U21 har ikke vært avviklet siden det gikk i Blindheim i 2010. Grunnen til dette har vært for få påmeldte lag, noe som ifølge en del sør-norske lag har skyldtes lang reiseavstand og dyre flybilletter. Når NVBF denne sesongen har tildelt Koll Volley arrangementet, kan det være håp om at nok lag melder seg til at mesterskapet kan avvikles som et offisielt NM. For sør-norske lag bør det i hvert fall være mulig å enkelt ta seg til Oslo, og for nord-norske skulle også tilgangen på rimelige ungdomsbilletter gjøre det mulig å delta.

Mesterskapet er satt opp til å gå helgen 26.-28. april, men påmeldingsfristen er satt så tidlig som 15. mars. For å kunne delta, må spillerne være født i 1992 eller senere (ikke senere enn 1997). Påmeldingsavgiften er kr. 5.500.

NVBFs informasjon finner du her, og du kan melde deg på her. Arrangørens NM-side finner du her. De siste som vant et NM i denne klassen var forøvrig UiS i kvinneklassen og Randaberg i klassen for menn.

Kommentarer (5)

 

 1. Anne says:

  Har dere tenkt på at dette er samma helgen som NMU17, kan jo være 96 og 97 modeller som trengs for at alle som vil skal kunne stille lag?

  Thumb up 0

 2. Andreas says:

  Sikkert NVBF som har ansvaret og det er mulig jeg ikke har oversikten, men det måtte da ha vært mer kurant å arrangere dette mesterskapet den helgen U15NM går? Ingen spillere har lov en gang, til å stille i begge disse mesterkapene.

  Thumb up 0

 3. Anne says:

  Det tenkte jeg også på.

  Thumb up 0

 4. Anemone says:

  Rimelige ungdomsbilletter finnes altså bare nordfra og sørover…? 😉

  Thumb up 0

 5. Stig says:

  NM U15 går samme helg som opprykksturnering for førstedivisjon, er vel derfor den helgen er uaktuell.

  Thumb up 0

Legg igjen en kommentar