Publiserte artikler

Stod og Nyborg vant

Det nordiske klubbmesterskapet NCC åpnet godt for Stod Volley og Nyborg VBK. Kvinnenes mesterskap går i Holte utenfor København, og der var det helnorsk møte i den første kampen. Vi fikk da et revansjeoppgjør fra cupfinalen seks dager tidligere, og med alle sine utenlandske spillere på plass, kunne Stod denne gangen juble for 3-0 (25-22, 25-13, 25-23) over rivalinnene fra Oslo Volley.

I den sndre kampen i kvinneklassen slo hjemmelaget Engelholm fra Sverige med 3-2. I dag skal Stod møte Holte i det som kan bli mesterzkapets avgjørende kamp, mens Oslo møter Engelholm. Du kan lese mer på Holtes hjemmeside her og i Trønder-Avisa her.

For Nyborgs del ble det en svært spennende kamp mot fjorårsmesterne Marienlyst, der Nyborg lå under flere ganger i kampen, men der de på en underlig måte greide å hente hjem både første og fjerde sett og til slutt avgjøre i femte med settsifrene 26-24, 23-25, 21-25, 25-23, 16-14. I en kamp der Nyborgspillerne gjorde uvanlig mye feil, var Øivind Hordvik den store spilleren og lagets toppscorer med 23 poeng, derav sju blokkpoeng.

I den andre kampen i går vant hjemmelaget Falkenberg 3-0 over Gentofte fra Danmark. Danskene er Nyborgs motstander kl. 17:30 i dag, en kamp som kan følges på volleykanalen.se. Du kan lese reportasjer fra gårsdagens Nyborgkamp i BT her, på Falkenbergs hjemmeside her og på Marienlysts hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar