Publiserte artikler

Stod utslått

I går endte Stod Volleys sterke innsats i europacupen for denne gangen. C.S.M. Bucuresti fra Romania var best også i den andre kampen mellom de to lagene og vant 3-0 (25-11, 25-18, 25-15). Med et unntak for starten av andre sett, der Stod var i ledelse 6-3, var det rumenerne som bestemte alt i denne kampen. Dermed røk også muligheten for Stord til å komme seg videre ved hjelp av golden set. Men selv om Stod har spilt ferdig i europacupen for denne gang, har trønderjentene vist at det er mulig for norske lag å ta steg internasjonalt. Neste mulighet for Stod til å vise at de er på vei oppover på europarankingen, kommer allerede i morgen når de spiller første kamp i sluttspillet i NCC – NEVZA Club Championship.

Du kan lese mer om gårsdagens kamp i Trønder-Avisa.

Legg igjen en kommentar