Publiserte artikler

Europacupgjenåpning

Etter en drøy måneds pause starter kampene i europacupene igjen. Alle de tre cupene, Champions League, CEV-cupen og Challenge Cup, har kamper denne uken, og for oss norske blir det nok mest interessant å se om Stod Volley kan sjokkere Europa og ta seg videre enda en runde i Challenge Cup. Stods motstander i åttendedelsfinalen er C.S.M. Bucuresti, og Stod spiller første kamp i Sala Polivalenta i Romanias hovedstad i morgen kl. 20:00 med returkamp i Steinkjer en uke senere. Det vil bli live score av kampene her. Hjemmesiden til Stods motstandere finner du her.

I Champions League er det nå kommet til playoff-kamper. Tolv lag gjenstår i begge klassene. Disse skal først reduseres til seks, og deretter til de tre som skal spille final four sammen med de allerede utpekte arrangørlagene, Lokomotiv Novosibirsk hos mennene, Galatasaray Daikin Istanbul i kvinneklassen. Det spilles fire kamper i klassen for menn i dag. Disse kan som vanlig følges direkte på laola1.tv. Den første, Dynamo Moskva-Trentino Diatec, har kampstart kl. 15:00 norsk tid.

Legg igjen en kommentar