Publiserte artikler

Tore Aleksandersen til Polen

Nettstedet siatka.org melder at Tore Aleksandersen fra Aukra blir ny trener for den polske eliteklubben Impel Wrocław. Impel Wrocław var før sesongen regnet blant favorittene i kvinnenes øverste serie, Orlen-ligaen, men laget ligger etter 12 serierunder som nr. 8 av 10 lag, og er nå omtalt som den største skuffelsen i 2012. Blant lagets kjente spillere er nederlandske Kim Staelens og Makare Wilson fra USA. Meldingen om ansettelsen kan du lese her.

Tore er i dag trener for det finske kvinnelandslaget, og denne jobben vil han fortsatt ha. Tidligere har han hatt suksess med klubblag bl.a. i Aukra, UiS, Minnesota og Schwerin, og Impel Wrocław har derfor store forhåpninger til at han vil snu trenden. Han vil lede laget allerede lørdag mot AZS Białystok.

Du kan også lese en presentasjon av Tore her.

Legg igjen en kommentar