Publiserte artikler

Billetter til Parken

De som ønsker å være tidlig ute med å sikre seg billetter til semifinalene og finalene i neste års EM for menn i Idrætsparken i København, kan allerede nå gjøre dette. Billettsalget til kampene 28.-29. september er nemlig åpnet, så dermed er muligheten der til å få gunstig plassering til de fire kampene. Billettene selges etter først til mølla-prinsippet, så dermed er det bare å kaste seg på og sikre seg god sikt.

Parken som fotballstadion tar i utgangspunktet 38.000 tilskuere. Men det danske volleyballforbundet har lært av det som skjedde da det ble spilt europacupkamp i håndball samme sted. Da ble banen lagt midt på gressmatta, med det resultat at tilskuerne kom alt for langt unna det som foregikk. Derfor vil volleyballbanen bli plassert på tvers der det ene fotballmålet vanligvis står. Dermed vil fotballtribunene bli brukt ved den ene volleyballangsiden, mens det blir transportable tribuner ved de andre linjene. På denne måten kan arrangørene justere kapasiteten i forhold til billettetterspørselen. I utgangspunktet åpnes det for 5.000 tilskuere, men kapasiteten kan om nødvendig økes til 15.000. I den andre enden av fotballbanen vil det bli et mingleområde.

Er du en av dem som ønsker seg en av av de 5.000 beste plassene, går du inn her og kjøper billett. Dyreste helgebillett koster 895 danske kroner, den billigste 295 danske. Det kan også kjøpes dagbilletter, de gjelder for begge kampene samme dag. Du kan også lese mer her.

Kommentarer (1)