Publiserte artikler

Sterke Stod

Stod Volley nådde en ny milepel for norsk volleyball da de som første kvinnelag tok seg til åttendedelsfinalen i CEV Challenge Cup i går. Og måten de gjorde det på skjedde på mest dramatiske vis. Etter å ha tapt bortekampen mot Jedinstvo Brčko fra Bosnia og Herzegovina i forrige uke med 0-3, var de tvungne til å vinne hjemmekampen samt et golden set for å gå videre. Og det var nettopp det som skjedde. Det åpnet bra for Stod og de vant det første settet. Men så snudde det og Jedinstvo Brčko vant de to neste. Dermed hang avansementet i en tynn tråd. Stodjentene slo imidlertid kraftig tilbake, vant det fjerde hele 25-15 før det femte ble vunnet 15-10. Dermed sto det et golden set mellom videre spill i Europa og å bli slått ut av turneringen. Og det ble virkelig et gyldent sett for nordtrønderne. Med minst mulig margin ble settet vunnet 15-13, og Stod-eventyret kan fortsette.

I neste runde møter Stod et lag fra Romanias hovedstad, C.S.M. Bucuresti. Les artikkel i Trønder-Avisa her. Stod Volleys hjemmeside finner du her.

 

Legg igjen en kommentar