Publiserte artikler

EM delt neste gang også

Som de fleste har fått med seg, er EM for kvinner delt mellom Sveits og Tyskland i 2013, mens mennenes mesterskap samme år er delt mellom Danmark og Polen. På CEVs kongress som pågår i Luxembourg, ble i dag arrangørlandene for EM i 2015 offentliggjort. Det viste seg da at CEV følger samme opplegg som for 2013, nemlig at mesterskapene vil foregå i fire land. Mennenes blir delt mellom Bulgaria og Italia (Sicilia) med finale i Sofia, mens kvinnenes EM skal gå i Nederland og Belgia. Finalene går i Rotterdam i Nederland.

Mesterskapene for U19 i 2014 og U17 i 2015 ble også offentliggjort. For U19 deler Finland og Estland jentenes mesterskap, mens Tsjekkia og Slovakia tar seg av guttenes, mens mesterskapet i 2015 går i Bulgaria for jentenes del, i Tyrkia for guttene. Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar