Publiserte artikler

Darek i jubileumskamp

Darek Marszalek

Den polske klubben Czestochowa feirer i år 40 år. I den forbindelse vil klubben samle spillerne som vant det polske mesterskapet i 1990 til en oppvisningskamp. På 90-tallet vant Czestochowa i alt fem mesterskap, det siste i 1999. De tolv spillerne som vant i 1990 var Zdzislaw Olejnik, Krzysztof Stelmach, Dariusz Marszalek, Andrzej Szewinski, Marek Kwiecinski, Andrzej Solski, Piotr Owczarek, Pawel Tomaszewski, Roman Mac, Dariusz Taterka, Dariusz Stanicki og Radoslaw Panas.

Disse tolv, og andre helter fra 90-tallet, skal nå få vist seg mot dagens helter, som forøvrig overraskende slo de regjerende mesterne fra Resovia Rzeszów 3-2 etter å ha ledet 2-0 i seriekamp på bortebane i går. Så får vi se om Stods trener har beholdt formen fra den gang. Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar