Publiserte artikler

Italiensk cup

Herrelagene i italiensk Serie A1 spilte i går kvartfinaler i cupen. De åtte beste lagene halvveis i serien møtes, og nr. 1 møter nr. 8, nr. 2 møter nr. 7, osv.

Kampene i går ga ingen overraskelser. Stort sett vant de høyest rangerte lagene, men Treviso, som lå som nr. 5 halvveis, slo nr. 4, Modena med 3-1. Men i serien har nå de to byttet plass, så noen sensasjon var ikke dette.
Resultatene ellers ble:
Trentino-Monza 3-0
Cuneo-San Giustono 3-0
Macerata-Vibo Valentia 3-1

I semifinalene møtes Trentino-Treviso og Cuneo-Macerata. Disse kampene spilles lørdag med finaler søndag. Semifinalene og finalene spilles i Verona. Både semifinalene og finalen vises direkte i Rai Sport 1, mens finalen går i opptak i Eurosport 2 søndag kl. 23:00.

Serie A2 har sin egen cup, og de spiller også sin finale i Verona lørdag. De som møtes er Ravenna og Santa Croce. All informasjon om Final Four finner du her.

Legg igjen en kommentar